Skip to content

Meteen de eerste keer dat ik Anne sprak aan de telefoon om een afspraak te maken, voelde ik me gehoord en gesteund. Ook mijn dochter voelt zich erg op haar gemak bij Anne. In een prettige ruimte met huiselijke sfeer mag ze helemaal zichzelf zijn en ontdekken wie ze is. De behandelmethode, waarbij serieuze onderwerpen worden afgewisseld met spel en creativiteit, weerspiegelt haar karakter, waarin humor en seriositeit goed in balans zijn. Ook de “binnenwereld” is een fraaie aanvulling op de behandelruimte. De stap om hulp te zoeken was niet makkelijk, maar we zijn blij dat we Anne hebben gevonden!

Ik gun alle kinderen en hun ouders een Anne! Lief, grappig en deskundig helpt ze ons hele gezin. Ik ben heel blij dat mijn zoon mag leren hoe fantastisch hij is en wat hij nodig heeft. Maar ook dat er grenzen zijn en dat er gewerkt moet worden. Ook wij als ouders krijgen een spiegel voorgehouden, liefdevol en onomwonden, heel waardevol. Bij gesprekken met school is Anne erbij en zegt ze de dingen die ik als moeder niet durf te zeggen en vecht ze voor ons kind. Ik ben Anne heel dankbaar.

Anne Hartmans is echt iemand die gaat voor het totaalplaatje. Door haar holistische kijk overziet zij goed aan welke knoppen er gedraaid kunnen worden om resultaten te bereiken. Daarbij neemt zij alle ‘werelden’ in acht en betrekt zij deze hierbij; ouders, school, fase van het kind etc. Ze werkt weloverwogen en doelgericht, met daarbij ten allen tijden het inachtnemen van, het bieden van een gevoel van rust en veiligheid bij het kind (en de ouder). Door haar brede interesse in de diverse inzichten en methodieken om tot resultaat te komen, vindt zij altijd de juiste aanpak, passend bij het kind. Mijn kinderen zien het als een plezier om naar haar toe te gaan. Dit komt door de rust die zij uitstraalt, de fijne praktijkruimte die zij heeft en de ruimte die zij biedt aan het kind om echt zichzelf te kunnen zijn. Verder is het fijn om als ouder laagdrempelig met haar te kunnen schakelen over belangrijke zaken die spelen.

Anne heeft ervoor gezorgd dat de school van onze zoon eindelijk de juiste actie ging ondernemen om hem weer aan het leren te krijgen.

Tess gaat altijd met plezier naar Anne. Door de gesprekken met Anne en de tips aan ons, zien we na enkele maanden verbeteringen bij Tess.

Anne laat de kinderen zijn wie ze zijn en laat ze dat ook voelen. Haar kamer voelt aan als een warme huiskamer waar je je meteen op je gemak voelt. Anne luistert naar je en denkt met je mee. Ze is hierbij rechtdoorzee waardoor je aan het denken wordt gezet. Mijn dochter komt al geruime tijd bij Anne en ziet dit echt als een stukje voor haarzelf. Ze wordt gezien door een onafhankelijk iemand en kan hier alles zeggen wat ze denkt en voelt. Ik kan Anne voor ieder kind aanraden dat niet lekker in zijn vel zit of zijn gevoel niet onder woorden kan brengen.

Back To Top