Skip to content
Voor wie?

Kinderen van 3 tot 21 jaar die niet lekker in hun vel zitten

Hoogbegaafd of niet, alle kinderen in de leeftijd van 3 tot 21 jaar, die worstelen met zichzelf en/of het leven zijn welkom in Up! Ik ben wel gespecialiseerd in het werken met kinderen die intens voelend en intens denkend zijn, vandaar dat ik veel hoogbegaafde kinderen zie.

Zorg op maat

Bij ieder kind, binnen elk gezin en/of op school kan er van alles spelen wat er voor zorgt dat een kind niet lekker in zijn vel zit. Soms is de oorzaak hiervan duidelijk en soms ook nog niet maar zijn de klachten wel serieus. Zoals bijvoorbeeld; een negatief zelfbeeld, emotieregulatieproblemen, eenzaamheid, chronische faalangst, veel ruzie maken, school weigeren, eetproblemen, klachten die niet vanzelf over lijken te gaan en die een gezonde ontwikkeling in de weg staan. Up biedt hulp die aansluit bij wat een kind en zijn ouders nodig hebben om met meer vertrouwen in zichzelf en in elkaar de toekomst tegemoet te gaan.

In het bijzonder biedt Up kindertherapie hulp aan (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen die worstelen, vastlopen, of gehinderd worden door motivatie- of stemmingsproblematiek, of aan kinderen die simpelweg zich anders dan anderen voelen en die hier last van ondervinden. Bijvoorbeeld vanwege hun hoge gevoeligheid of een nog niet effectieve manier van communiceren. Of door een heel disharmonisch intelligentieprofiel.

Up Kindertherapie is er ook voor hoogbegaafde kinderen die last hebben van ontwikkelingsproblematiek, zoals bijvoorbeeld autisme of ADHD. Of leerproblematiek, zoals bijvoorbeeld dyslexie. En natuurlijk ben ik er voor de ouders van al deze kinderen! En voor scholen uiteraard! Voor advies en om mee te denken, en wie weet, voor een studiemiddag.


“Geef het verdriet woorden: Het verdriet dat niet spreekt fluistert in het overbelaste hart en vraagt het te breken.”

-William Shakespeare-

Het goede nieuws:

Het kan juist erg leuk zijn als je hoogbegaafd bent!

Wellicht moet je nog wel je weg hierin vinden en jouw talenten gaan ontdekken. Hoe fijn zou het zijn om jezelf wat beter te leren kennen? En te ontdekken dat je mag zijn zoals je bent. Daarbij kan Up helpen.

Back To Top