• Deze Zomervakantie!!

    Deze Zomervakantie!!

Een driedaagse training voor meer- en hoogbegaafde kinderen over welbevinden het vergroten van je veerkracht.

Het uitgangspunt van deze training is de positieve psychologie. Ontdek jouw persoonlijke krachten en leer deze optimaal in te zetten! Ontwikkel daarbij een op groei gerichte mindset zodat je leert hoe je kan bereiken wat jij voor ogen hebt. Laat je niet meer weerhouden door faalangst en perfectionisme. Durf te zijn wie je bent, en haal voortaan het beste uit jezelf!

Op creatieve en uitdagende wijze gaan we met een groep van maximaal 10 kinderen aan de slag. Het is natuurlijk wel vakantie, dus ontspanning en plezier maken gaan hand in hand met onderzoekend leren en grenzen verleggen. Een veilige en positieve sfeer staat centraal zodat je ook werkelijk wat kan leren.

Inhoudelijk gezien gaan we werken met Positov, een methode ontwikkeld aan de hand van ‘de pijlers van welbevinden’. Martin Seligman (USA, positieve psychologie)heeft wetenschappelijk onderzocht dat welbevinden in kaart is te brengen aan de hand van een aantal pijlers.

Perma Model

Door ervaring en onderzoek heeft Anne Hartmans hier nog twee pijlers aan toegevoegd , negatieve emoties en fysieke gezondheid. Deze zeven pijlers vormen samen de basis van Positov.

Ontdek hoe jij scoort op iedere pijler en wat je zelf kan doen om hierin verder te groeien. In de training komt elke pijler uitgebreid aan bod door middel van het aanbieden van verschillende werkvormen, opdrachten, uitleg en het opdoen van ervaringen. Een afwisselend programma maakt deze dagen uitdagend, leerzaam en bovenal onvergetelijk!

Daarnaast is er ruimte voor contact met gelijkgestemden, onderzoek en ontspanning. Onze locatie is gelegen achter de dijk van het IJsselmeer, dus bij goed weer kunnen we hier gaan zwemmen en picknicken. Dagelijks wordt gezorgd voor een lekkere lunch en tussendoortjes.

Stel, je komt van verre, dan kunnen we ook slaapplaatsen organiseren.

Voor verdere vragen, bel met 06 14442023 ( Anne Hartmans).

Na invullen en opsturen van onderstaand contactformulier ontvangt u een aanmeldformulier.

Captcha Code